top of page
Forfatters billedeJill & Mikkel Opleverne

Det startede med en smuk vinterdag...


Lige præcis her, ved denne smukke perle, startede en “lavine” af ting der blandt andet omfatter en drone, mange flere ture ud i det blå og ikke mindst denne side.


Det lyder vel nærmest som starten på et eventyr !!

-og det er det faktisk også for os, både vores ture, men også opstarten af denne blog, instagram og måske på sigt, hvis evnerne rækker, lidt youtube (så har vi ikke lovet for meget!!)


Tilbage til begyndelsen

På en af de smukke frostklare dage, tog vi på blåtur. Jeg, som oftest, med mit kamera om halsen og mobilen lige ved hånden, klar til at skyde billeder og Mikkel med en KÆMPE portion tålmodighed, som altid, det kræver det, når jeg kommer ud i naturen med kamera !!


De mange foto-stop og den smukke natur, gav den tålmodige anledning til, at tankerne kunne flyve…. og lige der, ved Gamborg Fjord, dukkede drømmene om at eje en drone op. Vel mest ment som et stykke tidsfordrivs-legetøj, men jeg købte ideen om at vi kunne tage de smukkeste billeder højt oppe fra :)


Et par foto-oplevelses-stop senere, havde han fundet en drone og vi var på vej ud og se den…

– det er ikke altid der er så langt fra tanke til handling !!!

En lille time senere og med lidt fif fra sælger, kørte vi hjem, nu som drone-ejere.


Men hvordan kom ideen så til at gå fra drone til hjemmeside ??

Vi elsker at kigge billederne fra alle vores ture og efter vi har været ude at øve os lidt med dronen, er lysten til at dele vores billeder og oplevelser ikke blevet mindre.


Vi er hverken eksperter når det kommer til at filme med drone, tage billeder, genkende dyr og servere danmarkshistorie, men vi hygger os og elsker at opdage nye steder og det er det der driver værket.


Måske vi kan inspirere dig til at komme afsted på nye ture ud i det danske land og få dig

Èn på Opleveren

i så fald, er vores mission fuldført


Velkommen til Én på opleveren



Gamborg Fjord - Januar 2021








22 visninger0 kommentarer

टिप्पणियां


bottom of page